Er du bilforhandler og har jevnlig behov for transport, ta gjerne kontakt ved å trykke her.

FORETAKSINFORMASJON

Foretaksnummer: 917 722 773
Axess Logistics AS, Juridisk navn: Axess Logistics AS
POSTADRESSE:
Postboks 610 Strømsø, 3003 Drammen, Norge

BESØKSADRESSE:
Svend Haugsgate 31, 3013 Drammen, Norge
Telefon: +47 32 20 20 20

Gjennom vårt distribusjonsnettverk og anlegg for verdiskapende tjenester for biler, leverer vi kostnadseffektive totalløsninger for bilbransjen og private.


PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon
Transport/ frakt av nye og brukte biler med tilhørende tjenester

Priser
Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!


SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre
Bestillingen som legges inn via webside leses elektronisk inn i vårt system.

Betaling
Vi krever betaling for varen før ordre ekspederes

Personopplysninger
Axess Logistics AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon
Når du handler hos Axess Logistics blir betalingen behandlet av Teller/ Dibs , som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.


RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling
Dersom du ønsker å endre, eller avbestille transporten, ta kontakt med kundeservice på kundeservice@axesslogistics.no

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Axess Logistics AS skriftlig melding (e-post, telefaks eller brev) om at du vil påberope deg mangelen. Axess Logistics AS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).